Catering

Catering

Voor bedrijven

Lunchpakketten・Maaltijden・Hapjes・Dranken

Catering

Voor bedrijven in Utrecht

Zoekt u een heerlijke catering voor uw bedrijf in Utrecht? Naast een restaurant zijn wij ook uw bedrijfscateraar. Onze cateringservice richt zich hoofdzakelijk op bedrijven en varieert van kleine borrelhapjes tot lunches tot volledig verzorgde maaltijden. Wij bieden uitgebreide mogelijkheden aan in ons restaurant of bij u op locatie. Populair zijn onze barbecue gerechten*, rijkelijk belegde broodjes en gezonde overwerkmaaltijden. Restaurant ‘t Parkhuys is gevestigd op Woonboulevard Utrecht op Kanaleneiland. Bestellingen binnen een straal van 5 kilometer worden gratis bezorgd!

*Seizoensgebonden

 

Belegde broodjes

Belegde broodjes met dagverse ingrediënten. U kunt uw bestelling uitbreiden met extra fruit, melk of een krentenbol. Een lunchpakket samenstellen naar wens kan ook, denk aan halal of vegetarische broodjes. Neem gerust contact op voor de mogelijkheden.

Diverse borrelhapjes

Heerlijke hapjes en bittergarnituur bezorgd in een cateringdoos op een folieschaal inclusief diverse sauzen en servetten. Alle hapjes en gerechtjes worden in eigen keuken bereid met dagverse ingrediënten. Heerlijk borrelen zonder uren in de keuken te staan!

Gezonde overwerkmaaltijden

Laat die pizza maar zitten en bestel een gezonde overwerkmaaltijd. Ideaal voor late vergaderingen en overwerken. U heeft keuze uit talloze vers bereide maaltijden, die worden geleverd met salade en saus. Persoonlijke wensen zijn welkom. Bestellen vanaf 3 personen voor 10.00 uur.

Buffetten

Onze buffetten worden bereid in eigen keuken met dagverse ingrediënten. Een buffet naar eigen keuze en budget is ook mogelijk, zoals halal of vegetarisch. Elk buffet wordt bij u afgeleverd en opgesteld, met warme gerechten in warmhouders. Naar wens kunt u uw buffet uitbreiden met fruit, een kaasplateau met noten of diverse desserts. U bestelt al een buffet voor € 18,00 per persoon.