Feesten

Feesten

Diverse mogelijkheden

Borrel・Buffet・Hapjes・BBQ・Walking dinner

Feesten

Restaurant afhuren in Utrecht

Wilt u een restaurant afhuren in Utrecht omdat u iets te vieren heeft? Voor privé en zakelijke gelegenheden is ‘t Parkhuys uitermate geschikt. Een bedrijfsfeest, een afscheidsborrel, een verjaardag of een bruiloft? Wij bieden uitgebreide mogelijkheden aan met een gezellige bar, een grote serre en in de zomer een zonovergoten terras voor maximaal 160 personen. Dineren kan in een groepsgrootte van 30 tot 60 personen, een buffet organiseren wij voor groepen van maximaal 80 personen. Wij hebben voor ieder wat wils, van borrelarrangementen tot barbecue arrangementen tot walking dinners. ‘t Parkhuys is hét restaurant voor feesten in Utrecht!

Borrelarrangementen

Met onze verrassend goedkope borrelarrangementen geniet u al vanaf € 9,95 per persoon 2 uur onbeperkt van hapjes en drankjes. Zo wordt uw borrel echt gezellig! Met mogelijkheden tot uitbreiding en ruimte voor specifieke wensen. Minimaal 10 personen.

Groepslunch

Een gezellige familiegelegenheid met lunch of bedrijfslunch om de teamspirit te versterken? Wij bieden een uitgebreide groepslunch aan vanaf € 9,95 per persoon met onbeperkt koffie, thee, melk, karnemelk en verse jus d’orange.

Walking dinner

Weer eens wat anders dan een standaard diner. Smaakvolle kleine gerechten gepresenteerd op verschillende bordjes, die u zittend of staand nuttigt. Goed voor een losse en informele sfeer. Voor € 22,50 per persoon heeft u een walking dinner arrangement van 2,5 uur met vijf gerechten en onbeperkt drinken.

Buffetten

Al onze buffetten worden met veel zorg bereid met dagverse ingrediënten. Wij hebben standaard buffetten beschikbaar voor € 18,00 per persoon, maar u kunt ook een buffet naar keuze en budget samenstellen, waaronder halal of vegetarisch.

Groepsdiner

Samen tafelen met heerlijke gerechten? Wij hebben voor ieder wat wils! U dineert al voor € 22,50 per persoon met een 3-gangen keuzemenu. Van tomatensoep tot carpaccio tot huisgemaakte kipsaté met Vlaamse frites. Ook vegetarische en halal gerechten mogelijk.

Barbecue arrangementen

Onvergetelijk en gezellig zijn onze groepsbarbecues. Geniet van onbeperkt barbecueën op ons gezellige terras vanaf € 12,50 per persoon bij minimaal 25 personen. U mag ook uw persoonlijke barbecue pakket samenstellen. Een partytent erbij? Wij verhuren een partytent van 4 bij 8 m² voor € 195,00 excl. btw.